Antipasti - Starters
Traditional Roman fried artichokes
Focaccia with tipycal Roman salad with anchovy sauce and ham
Mixure of typical salami and cheese
Primi - Main Courses
Guanciale, uovo pepe e pecorino romano
Spaghetti with Italian bacon, pecorino cheese and black pepper
Fresh eggs, spaghetti with artichokes, Italian bacon and cheese
Guanciale, pepe e pecorino romano
Short pasta with Italian bacon, pecorino cheese and black pepper
Secondi - Main Courses
Oxtail brased in tomato sauce
Tipycal roman chicken legs with red and yellow sweet peppers and tomato
Grid lamb chopes
PINSE
Patate al forno, guanciale e pepe
Mozzarella cheese, baked potatoes and Italian bacon
Pomodoro, mozzarella, salsiccia, gorgonzola e basilico
Tomato sauce, mozzarella cheese, sausage, gorgonzola and basil
Pomodoro, aglio e puntarelle (da ottobre a maggio)
Tomato sauce and puntarelle salad
“Un cliente è il visitatore più importante nei nostri locali, non dipende da noi. Dipendiamo da lui. Non è un'interruzione nel nostro lavoro. È lo scopo di esso. Non è un estraneo nei nostri affari. Lui ne fa parte. Non gli stiamo facendo un favore servendolo. Ci sta facendo un favore dandoci l'opportunità di farlo." Mahatma Gandhi.